diumenge, 12 d’abril del 2015

Sabadell Handbol 29 – Handbol Sant Miquel 29

Empat aconseguit per el Sabadell a Can Balsach, rebent al Handbol Sant Miquel, equip amb molta envergadura, que està per sobre dels arlequinats en cinquena posició de la cua de la classificació.

De sortida els locals amb una defensa extremadament fluixa ha permès al visitants agafar una avantatge de quatre gols, semblava que es tornaria a perdre amb extremada facilitat, l’Oscar demana temps mort per centrar als arlequinats sobre tot en defensa que era la part en que mes s’estava fallant, des de aquest moment ha donat la sensació de que la defensa millorava i en atac es podia anar marcant, en definitiva els arlequinats retallen la diferencia al marcador, resultat de 6 a 7 al minut quinze.

Però les coses no sempre van com es voldria, quan es remunta u marcador advers, som capaços de encaixar un parcial de 1 a 4 en tres minuts, així es molt difícil estar tranquil, arribant-se a la mitja part amb el marcador de 13 a 16 per els barcelonins.

En el començament de la segona part desprès de les corresponents correccions del entrenador arlequinat, també gracies a la connexió de l‘Eloi amb el Cesc en atac i a les finalitzacions des de l’ extrem (Cavero) s’ha aconseguit capgirar el marcador, situant-se el Sabadell Handbol amb un i dos gols de avantatge.

Aquesta avantatge s’ ha mantingut i augmentat fins que en el minut 25 el Sabadell Handbol estava guanyant de 28 a 24, semblava impossible que aquest partit es pogués escapar, però no ha sigut així,  entre pèrdues precipitades de pilota error defensius, (aquets últims minuts hem estat molt tous) tenint en compte que el Sant Miquel estava atacant a la desesperada, també les dos exclusions extremadament rigoroses assenyalades per la parella d’àrbitres el visitants amb sis contra quatre, aconsegueixen l’empat a falta de 9 segons per acabar el partit.

Acabar un partit així deixa males sensacions, dons tant clar con s’ ha vist aquest dissabte no es tornarà a tenir a la mà per guanyar un partit.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i com a jugadors de camp Cesc, Eloi, Rudy, Bardon, Bernat, Cavero, Toha, Cristian, Vallribera, Jandro i Guille.

El proper cap de setmana se juga a casa davant del Sant Vicenç, equip que esta per la part alta de la taula esperem veure un bon partit.