dilluns, 29 d’octubre del 2012

U. E. Sarriá 28 – Handbol Sabadell 31

Victòria dels homes de Oscar Ramírez, en un partit que tot i tenint baixes s’ha aconseguit tirar endavant, sense fer un partit brillant i en una incòmode pista, que degut al ambient humit del dia patinava bastant.

De sortida els arlequinats s’han situat davant, amb petites avantatges de un i dos gols, fins que arribant al minut 20 el marcador era de 7 a 10 per el Sabadell Handbol,  però diverses pèrdues de pilota  dels arlequinats han permès als locals recuperar el marcador arribant-se al descans amb el marcador de 15 a 16 per el Sabadell Handbol.

Al inici de la segona part els arlequinats s’han entonat més e defensa, i en atac han fet las coses més fàcils i així han mantingut les distancies de un a quatre gols tota la segona part, tenint la possibilitat de trencar el partit dos vegades, però les pèrdues de pilota o els erros de  llançament han mantingut al Sarrià a dintre del partit fins al final que ha acabat amb el resultat de 28 a 31. A destacar per el Sabadell Handbol la eficàcia cara a porteria del Eloi, Soto i Bardón, per els arlequinats han jugat Xavi a la porteria i Alex, Oriol, Eloi, Soto, Bardón, Carlos, Garcho, Bosch, Cesc i Valerio.

El proper dissabte el Sabadell Handbol s’enfronta al Handbol Sant Joan Despí un equip que s’ha reforçat bastant aquest any i segurament estarà en la zona alta de la classificació quan passin mes jornades i tothom ja hagi jugat contra tots els equips.