dilluns, 5 de novembre del 2012

Sabadell Handbol 23 - Handbol Sant Joan Despì 33

Seriós correctiu el que ha rebut el Sabadell Handbol, en el partit jugat aquest passat dissabte a Can Balsach, mala sortida dels locals tous en defensa e molt imprecisos en atac, fent moure la pilota més lenta de lo que ens tenien acostumats.

A tenir en compte que el Sant Joan va sortir molt endollat, amb una defensa molt dura, fent moltes faltes per tallar el ritme dels arlequinats i aprofitant las ocasions va començar a posar distancia en el marcador, així es va arribar al minut 12 amb el marcador de 3 a 12.

L’Oscar Ramírez va demanar temps mort per intentar reconduir als arlequinats, de entrada semblava que es podria millorar i es van retallar dos gols la avantatge del visitants, fins que en el minut 28 amb una jugada fortuïta el porter arlequinat Xavi en una sortida al intentar tallar un contra atac al saltar per agafar la pilota ha xocat amb un contrari, i això li ha suposat la rigorosíssima expulsió del partit amb targeta vermella, arribant-se a la mitja part amb el resultat de 9 a 18.

En el inici de la segona part ha estat pràcticament un intercanvi de gols en un i altre equip, amb mes encert per part els visitants, arribant a tenir els visitants una avantatge de 15 gols, que en els últims deu minut els arlequinats han aconseguit reduir una mica i maquillar el resultat.

Es te que felicitar el bon partit fet per el Sant Joan, sens dubte el millor equip que ha passat per Can Balsach en lo que portem de temporada.

Per el Sabadell han jugat Marc i Xavi a la porteria i Alex, Bardón, Noel, Eloi, Rudy, Soto, Cesc, Oriol, Carles, Valerio i Garcho.

La setmana que be (no sabem l’horari) el Sabadell Handbol visita a La Salle Bonanova, equip que ha fet últimament bons resultats i sempre es un rival complicat.