dimecres, 14 de novembre del 2012

Salle Bonanova 33 – Sabadell Handbol 24

Partit que ha tingut dos cares, una primera  que semblava que els arlequinats podrien treure alguna cosa de profit i una segona per oblidar.

El Sabadell Handbol a començat tenint avantatges de fins tres gols al arribar al minut 14, però una sèrie de errors en la selecció de llançament, pèrdues de pilota i precipitacions en el atac ha permès als locals recuperar el marcador amb ràpids contracops, arribant-se a la mitja part amb el marcador de 15 a 14.

Els arlequinats havien tingut opcions de acabar aquesta primera part guanyant, però tot i estar al darrera del marcador s’estava dintre del partit.

A la represa del partit, una sèrie d’errors en atac, i les pèrdues de pilota principalment han permès als locals que amb 1,42 minuts fer un parcial de 3 a 0, això els hi ha donat ales i molta confiança als locals, que s’ha traduït en un defensa molt dura, (fregant els límits) per parar als laterals arlequinats.

Així La Salle Bonanova a anat agafant avantatge en el marcador, i els arlequinats un cop s’han vist 5 gols per sota el marcador, s’han descentrat facilitant les coses als locals que al final sols han tingut que anar mantenint la diferencia en el marcador arribant al final amb el marcador de 33 a 24.

Per Sabadell Handbol han jugat Marc i Xavi a la porteria i Eloi, Soto, Oriol, Alex, Bardón, Rudy, Garcho, Cesc, Bosch, Noel i Valerio.

En el minut 18 ha resultat lesionat, amb una luxació del dit gros amb ferida oberta de la mà dreta, el jugador arlequinat Rudy que estarà de baixa possiblement dos setmanes, esperem que es recuperi i ven aviat pugi incorporar-se al equip.

La setmana que be el Sabadell Handbol jugarà a Can Balsach a las 18.00 hores, contra el Handbol Sant Quirze equip amb ofici en aquesta categoria, en la que milita des de que va baixar de Nacional.