dilluns, 17 de desembre del 2012

Sabadell Handbol 32 – BM. La Roca 43

Partit que han enfrontat al líder de la categoria invicte amb el Sabadell Handbol, cinquè classificat, en aquest partit han sobrat els últims 15 minuts, des de el inici els arlequinats han plantat cara e inclòs han anat per davant del marcador fins arribar el minut 15 de la primera part, en que l’ entrenador  visitant ha demanat temps mort per fer alguns canvis, i així el roquerols han començat a funcionar mes en atac, basant-se en la qualitat tècnica dels sues jugadors però tot i així els arlequinats han arribat al descans amb 15 a 18 per la Roca.

En la segona part els visitants han anat assegurant amb bones defenses i excel·lents finalitzacions  des de els extrems o pivot, arribant-se al minut 15 que el marcador estava 26 a 22, i potser pet cansament o excessius errors en atac del Sabadell Handbol , els visitants han començat  a fer de cada atac arlequinat errat, una baixada de contra atac, inflant excessivament el marcador per lo que fins aquest moments havia passat en la pista, arribant-se al final amb el resultat de 32 a 43.

Per el Sabadell Handbol han jugat Mar i Xavi a la porteria i Alex, Eloi, Juanan, Carles, Rudy, Bardón, Garcho, Bosch, Cesc, Valerio, Noel i Oriol, es te que destacar la feina feta en defensa del Garcho i l’Eloi, i la verticalitat del Carles.

La setmana que ve els arlequinats visitant al Handbol Bordils, equip complicat a casa seva, últim partit d’aquest any que seria perfecte fer vacances amb 15 punts a la classificació.