diumenge, 3 de febrer del 2013

Sabadell Handbol 36 – Handbol Manyanet 41

Pèssim reinici

Mal començament del Sabadell Handbol desprès del Mundial, en un partit que se sortida semblava que els arlequinats podrien controlar, pro que a partir del minut 10 en que el visitants han aconseguit reduir las mínimes diferencies que tenien i empatar bàsicament per culpa de la pèssima defensa en que els arlequinats  han facilitat les penetracions i els llançaments en franca avantatge, així els jugadors del Manyanet han anat assegurant els atacs arribant-se a la mitja amb un resultat extremadament inflat per els dos equips 18 a 21.

En la mitja part l’Oscar ha donat les conseqüents indicacions per intentar corregir la situació defensiva, pro no s’ha aconseguit millorar, i el partit a continuat amb la mateixa tònica de la primera part i els visitants des de el minut sis ha estat per sobre del marcador amb quatre i cinc gols de marge.

Els arlequinats en defensa no aconseguien para el degoteig de gols que anaven caient i cada vegada que retallaven distancies en el marcador, si no era per un error en atac era per un mal llançament el que permetia que el Manyanet tornes a recuperar els tres gols de avantatge que donava la tranquil·litat i així fina a la fi del partit que va acabar amb el conegut marcador de 36 a 41.

Ara venen partits complicats en que els arlequinats tenen que estar al màxim rendiment i no descentrar-se per aquest partit, la setmana que be a las 14.30 del dissabte el Sabadell Handbol visita al pavelló Olímpic al BM. Granollers equip sempre complicat per la qualitat dels jugadors que té.

Per el Handbol Sabadell han jugat Marc i Xavi a la porteria i Eloi, Juanan, Carles, Alex, Manzanal, Rudy, Cesc, Oriol, Bosch, Valerio i Noel, a destacar la bona actuació en atac del Cesc Vallribera.