diumenge, 10 de febrer del 2013

BM. Granollers 44 - Sabadell Handbol 32

Partit amb dos cares el jugat per les arlequinats aquest dissabte al Olímpic de Granollers, de sortida els arlequinats han començat el partit molt tous i descentrats en defensa, lo que ha permès als locals obtenir progressivament avantatges fins que en el minut 18, els locals dominaven el marcador per 18 a 12, avantatge aconseguida en funció del errors en atac del Sabadell Handbol, cosa que els locals han aprofitat per fer ràpids contracops i obrir marge de gols  l’entrenador arlequinat ha demanat temps mort per comentar els errors en atac i la passivitat en defensa.

Això ha estat un revulsiu per els arlequinats que han començat a retallar la distancia en el marcador fins arribar a situar-se davant del marcador al arribar a la mitja part 17 a 18.

Al inici de la segona part els arlequinats ha augmentat la avantatge fins a tenir tres gols de marge, pro aquí han acabat totes esperances de guanyar el partit, amb quatre pèrdues seguides de pilota en atac, lo que ha permès al Granollers remuntar el partit en dos minuts, desprès  els arlequinats ha aguantat dintre del partit fins al arribar el minut quinze en que físicament es pot dir que l’equip “s’ha fos”, cometent múltiples errades d’atac, pèrdues de pilota etc.

Els locals lo únic que han fet es esperar per sortir cada vegada al contra atac inflant el marcador,  arribant-se al final del partit amb el dolorós resultat de 44 a 32.

El Sabadell Handbol en aquest partit, entre lesionats i jugador que han pogut estar per temes familiars,  ha fet el desplaçament a Granollers amb poca banqueta comptat amb la aportació del Marc i del Juan jugadors del segon equip.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc i Xavi a la porteria i Eloi, Carles, Juanan, Alex, Marc, Valerio, Bosch, Oriol i Juan.