diumenge, 10 de març del 2013

Handbol Sant Joan Despí 36 – Sabadell Handbol 36

Valuós empat el aconseguit per els arlequinats en al visita al Handbol Sant Joan Despí, equip amb jugadors de molta qualitat, que fins el moment era el menys que havia encaixat menys gols de la categoria.

De sortida els homes de l’Oscar han estat des de el primer moment dintre del partit, amb un gol per sota o un per sobre, així el locals han fonamentat el seu atac amb la qualitat del llançament exterior i amb la velocitat de pilota.

Els arlequinats han anat restant las avantatges que els locals aconseguien fins que arribant al minut 22, el Sabadell Handbol anant amb el marcador de 13 a 14, ha desaprofitat dos atacs seguits, perden pilotes de la manera mes absurda, facilitant als jugador del Sant Joan posar-se per davant del marcador de dos gols, així s’ha arribat a la mitja part amb el marcador de 19 a 17 per els locals.

En la represa els locals han sortit amb ganes de trencar el partit, endurint defensa i buscant agafar ràpidament una avantatge que els deixes jugar més còmodes sense la pressió del marcador.

Pro els arlequinats han anat aguantant fins el minut 20 en que els locals han aconseguit la màxima avantatge del marcador 30 a 27, des de aquest moment els jugadors de l’Oscar  han millorat un plus las finalitzacions dels atacs, i en defensa han tancat una mica mes els espais, els locals han començat a posar-se nerviosos, lo que ha fet precipitar-se en alguns llançaments.

Aixó ha permès als arlequinats tornar-se a posar al davant del marcador arribant-se al minut 29,16, amb el marcador de 35 a 36, en el últim atac els locals han forçat la exclusió del central defensiu arlequinat i a falta de 4 segons han aconseguit el gol del empat definitiu.

Per el Sabadell Handbol han jugat Marc i Xavi a la porteria i Eloi, Carles, Juanan, Bardón, Marc, Alex, Cesc, Ramis, Garcho, Bosch i Oriol con a jugadors de camp.

La setmana que bé els arlequinats reben a La Salle Bonanova, equip difícil i molt dur en defensa, a las 19.30 a Can Balsach, partit importantíssim  de cara al final de la competició, us esperem.