diumenge, 3 de març del 2013

Sabadell Handbol 36 – UE Sarrià 26

Molt mes plàcid partit del que ens pensàvem, de sortida els arlequinats han marcat un ritme molt alt en atac i bastant sòlid en defensa, acompanyat de la excel·lent primera part del Marc a la porteria amb un percentatge del 55 % de aturades.

De aquesta manera els arlequinats han agafat clares avantatges en el marcador, en el minut 14 el marcador era de 10 a 3 per els homes de l’Oscar, l’únic que permetia als visitants apropar-se al marcador eren les pèrdues de pilota en atac, que els gironins aprofitaven per fer en consegüents contra atacs i mantenir-se amb un marcador mes ajustat que lo que es veia a la pista, arribant-se a la mitja part amb el marcador de 19 a 11 per el Sabadell Handbol.

A la segona part tot i que hi ha hagut un cert relaxament en defensa, en el atac els sabadellencs, Eloi, Cesc, Carlos i  Juanan  estaven molt inspirats, aconseguint avantatges de fins a 10 gols en el minut sis de la segona part, els gironins pràcticament ja han entregat el partit i sense mes història s’ha’ anat intercanviant gols, de aquesta manera s’ha arribat al final del mateix amb el resultat de 36 a 26.

Val a destacar que avui a tornat a jugar en Ramis, lesionat des de el 7 d’Octubre, l’hem vist molt be, recuperat i en la seva línia habitual, segur que ens anirà força bé tenir-lo cara a la final de la lliga.

Aquest divendres operen al Rudy de menisc, des de aquí li desitgen sort, esperem que tot vagi bé i es recuperi ràpidament per tornar-lo ha veure el plena forma.

Per el Sabadell Handbol han jugat  Marc i Carles a la porteria i Eloi, Carles, Juanan, Alex, Marc, Valerio, Ramis, Cesc, Bosch i Bardón.

La setmana que be el Sabadell Handbol juga el dissabte a las 20.00 al pavelló del Sant Joan Despí, equip difícil per la qualitat dels seus components i que quan van venir a Sabadell van fer un molt bon partit, però també es te que dir que es un equip molt irregular, capaç de lo millor i de lo pitjor amb una jornada de diferencia, esperem que els arlequinats juguin el seu partit a veure si es por treure quelcom de profit.