diumenge, 24 de març del 2013

Handbol Sant Quirze 34 - Sabadell Handbol 29

Partit fluix el jugat a Sant Quirze, aquest partit ha tingut dos cares, la cara bona la primera part en que els arlequinats han estat a la alçada de les necessitats que tenien, estant quasi tota la primera part o empatats o per davant del marcador de un i dos gols, pro s’han comes errors en llançaments que podien haver donat alguna avantatge mes solida envers a un rival que sempre ha estat sobri dins del camp, sense dalts ni baixos massa importants, s’ha arribat a la mitja part amb un gol kiri a falta de 9 segons quedant 14 a 13 per els locals.

Al inici de la segona part sortida dels kiris amb ganes de girar la dinàmica del partit, i mala sortida arlequinada que amb dos errors de llançament exterior i dos mes de sis metres, han permès als locals trencar el marcador amb un 5 a 1,  contant que als 10 minuts de la segona part en Juanan ha tingut que deixar el joc per un fort cop al genoll.

Els arlequinats s’han precipitat amb alguns llançaments cosa que ha permès al Sant Quirze marcar la màxima diferencia en el marcador, en el minut 13 reflectia un contundent  24 a 16, l’Oscar ha demanat temps mort per centrar una mica la defensa  i especificar treballs concrets d’atac, resultat de això es un parcial de 4 a 0 per els arlequinats que s’han instal·lat a menys quatre gols pro no hi hagut prou, en el minut 27 la diferencia era de menys tres gols també es te que dir que el porter del Sant Quirze ha fet varies parades de mèrit acabant amb les aspiracions dels arlequinats de treure algun punt positiu.

Per els arlequinats han jugat Marc i Xavi a la porteria i con a jugadors de camp Eloi, Cesc, Juanan, Carles, Bardon, Oriol, Garcho Ramis, Alex I Bosch.

Desprès de la setmana santa el Sabadell Handbol rep al Handbol Gavà, papereta complicada la que tenen els arlequinats, dons si es vol salvar la categoria es te que guanyar els partits que falten exceptuant al BM. Roca que es equip apart de la lliga que se està jugat.