diumenge, 7 d’abril de 2013

Sabadell Handbol 39 – Handbol Gavà 34Victòria importantíssima la aconseguida per els homes de Oscar Ramírez davant del fins aquests moments el segon classificat, els arlequinats amb baixes importants dintre del equip, han sortit a jugar amb la seguretat de que no hi havia rés a perdre.

De sortida del Gavà que anava pe feina  s`han situat als dos minuts amb el resultat de 0 a 2 els visitants, els locals han fet una bona primera part en defensa, i un atac que quasi sempre acabava amb gol, tot gracies a la eficàcia dels llançaments a porteria,  en el minut 10 els locals dominaven el marcador per 10 a 5 i sols havien errat dos llançaments.

El entrenador del Handbol Gavà a demanat temps mort per reajustar la defensa transformant a 5 – 1, pro els arlequinats molt inspirats en defensa i ajudats per el Carlos a la porteria que ha tancat la primera part amb un 30 % de aturades, han anat aprofitant els atacs fins arribar a la mitja part amb el marcador de 20 a 14 per el Sabadell Handbol.

A la sortida de la segona part els arlequinats han perdut al Juanan que en la primera part s’havia lesionat, i no ha pogut continuant jugant. 
El Sabadell Handbol a continuat en defensa pressionant  al Gavà que estava incomodo en atac, i la diferencia del marcador els feia jugar amb un pel de precipitació, entre la defensa i las aturades del Carlos els arlequinats han anat aguantant i ampliat la avantatge del marcador arribant-se al minut 24 en que els visitants s’han situat a quatre gols per darrera, pro els arlequinats han aguantat be la pressió i lo que es més important anant  marcant per mantenir la avantatge, així s’ha arribat a l  fi del partit amb el marcador de 39 a 35.

Per el Sabadell Handbol han jugat Carlos a la porteria i Cesc, Garcho, Carles, Bardón, Alex, Eloi, Juanan, Bosch, Oriol i Albert jugador del segon equip que ha debutat amb bones definicions, marcant quatre gols.

La setmana que be el Sabadell va a jugar contra l’Handbol Sant Cugat, equip que aquesta està fen una bona segona volta, diumenge a las 12.30 al pavelló Municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada