dilluns, 29 d’abril del 2013

BM. La Roca 33 – Sabadell Handbol 26

Últim partit de lliga el jugat per els arlequinats, aquest en la visita al campió des de fa sis jornades, matemàticament els homes de Oscar Ramírez ja no tenien res a fer, dons en la derrota anterior havien confirmat el descens de categoria, sense mes historia s’ha jugat un partit còmode per els dos equips, en que els locals des de el primer moment han intentat marcar el seu ritme de partit, amb la idea de preparar-se perquè en las  properes setmanes tenen que jugar las fases d’ascens a 1ª Nacional.

Els arlequinats amb les baixes del Carles (sancionat) i del Juanan (lesionat), a obligat al entrenador arlequinat modificar el equip habitual bàsicament amb atac, pro no ha anat malament i al minut 20 el marcador reflectia un 8 a 6 per els locals, amb uns minut molt efectius del Mar a la porteria, que fins aquets moment havia rondat el 48% de aturades.

Després del temps mort demanat per el entrenador roquerol, han pujat el to defensiu i han trencat el la defensa arlequinada, agafant al final de la primera part una avantatge de 16 a 10.

En la segona part el locals han anat forçant la màquina fins aconseguir en el minut 10 una avantatge de 10 gols, també perquè el Sabadell per manca de canvis suficients no podia fer descansar als homes que més treballaven en defensa, i això els hi feia errar accions en atac, propiciant el ràpids contracops dels locals, al final del partit els arlequinats ha pogut, amb tres recuperacions maquillar el marcador quedant 33 a 26 per els locals.

Per el Sabadell Handbol han jugat el Marc a la porteria i Cesc, Garcho, Oriol, Eloi, Rudy, Alex, Ramis i Bardón.