diumenge, 22 de setembre del 2013

Handbol Sabadell 26 – Handbol Sant Cugat 39



Inici de nova temporada de Lliga Catalana, amb derrota de un renovat Sabadell davant d’un San Cugat bastant sòlid en defensa i que va aprofitar les seves opcions en atac marcant progressivament les diferencies del marcador.
De sortida els homes de l’Oscar amb una defensa pressionant sobre el central atacant ha donat la sensació  de que es controlava l’atac en estàtic dels visitants, lo que no ha donat el rendiment ha estat l’atac dels arlequinats que des de l’inici han estat buscant massa les passades al pivot, que si han donat cert rendiment al començament, pro a la llarga s’ha convertit en una arma en contra.
Doncs els visitants amb una certa permissivitat arbitral, tenien pràcticament quasi sempre agafat al pivot,  lo que li feia difícil les recepcions i com ja se sap, en jugades així  si es pita falta be, sinó pilota per el rival, que ha aprofitat aquestes situacions per fer conta atacs o els balanços ofensius  de segones línies,  aconseguint obrir mica en mica la distancia del dos equips en el marcador, arribant-se al final de la primera part amb el 11 a 19.
La segona part ha estat molt similar a la primera, mes agreujada per el cansament físic dels jugadors locals, això a fet que les pèrdues de pilotes i les errades de llançament dels arlequinats permetre als jugadors del Sant Cugat jugar certament còmodes amb un marcador cada vegada més ample arribant al final del partit amb el conegut 26 a 39.
Per els arlequinats han jugat, Guti i Oscar a la porteria, Eloi, Cesc, Rudy, Alex, Marc, Arnau, Sergi, Llibert, Bernat, Pau, Guillem M. i Guillem F.

El proper dissabte els arlequinats visiten al Sant Esteva de Palautordera, equip que ha aconseguit l’ascens aquest any, equip sòlid amb jugadors veterans i que a casa seva sempre es complicat.

L’Oscar i els jugadors arlequinats  tenen  molta feina  per fer, anar  aconseguint fer equip, en que tots treballin en la mateixa direcció, que cada jugador conegui al company que te al seu costat  a fi de aconseguir en el menor temps possible treballar en equip, i aconseguir rendibilitzar la experiència amb la joventut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada