diumenge, 29 de setembre del 2013

Sant Esteve de Palautordera 32 - Handbol Sabadell 29Segon partit el jugat aquesta temporada per el sènior A, en la visita al Sant Esteve de Palautordera, equip que estrena categoria després de haver assolit l’ascens la temporada anterior.

De sortida els locals han anat amb avantatges de un i dos gols per davant del marcador, basant tot el joc amb las opcions del lateral esquerra, bon   llançador  que es el que movia tot l’equip local,  i quan no era el llançador, aquest aconseguia passades interiors al pivot.

Pro  les aturades del Marc Buil i la millora en defensa a permès als arlequinats anar ajustant el marcador fins que en el minut 14 han aconseguit empatar, aquí  ha començat un altre partit, en que els locals han començat ha estat mes insegurs en defensa i ha tenir alguna precipitació en atac, arribant-se al la mitja part amb avantatge del Handbol Sabadell de 15 a 16.

A la represa es on els arlequinats han tingut els millor moments, tant defensivament com ofensivament, aconseguint en sis minuts situar-se quatre gols per sobre dels jugadors del Sant Esteve, pro en aquets moment els jugadors del Sabadell haguessin  pogut sentenciar el partit dons han disposat de tres llançaments de sis metres que pràcticament hagués trencat el partit, al fallar aquestes ocasions els locals amb mes cor que cap han tornat a entrar en el partit.

Aconseguint els locals empatar en el minut 20, també es te que dir que aquí també hi a hagut una certa influencia en les decisions arbitrals, amb exclusions exagerades de jugadors arlequinats i una certa permissivitat en la duresa defensiva i reiteració de faltes dels locals,  això ha fet que els arlequinats perdessin pistonada  i que el Sant Esteve es possés al minut 26 amb avantatge de un gol.

Aquí es quan si es va amb un marcador ajustat en camps contraris no pots errar quasi rés per aconseguir guanyar i això es lo que ha passat, errors en atac i possiblement també per cansament fallades en defensa que han permès als locals assegurar el marcador a falta de un minut amb avantatge de dos gols, acabant al final amb 32 a 29.
  
Per els arlequinats han jugat, Marc i Oscar a la porteria, Eloi, Garcho, Rudy, Alex, Juan, Albert, Sergi, Esaú, Bernat, Guillem M. i Guillem F.

El proper dissabte els arlequinats reben al Handbol Poble Nou, a Can Balsach a las 19.45.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada