diumenge, 30 de novembre del 2014

Sabadell Handbol 28 – Handbol Poblenou 29

Partit de dos cares el vist al Pavelló de Can Balsach, on el Sabadell Handbol de sortida amb un 3 a 0 semblava que encarrilava el partit, però s’ ha anat desinflant, principalment per errors de definició cara a porteria del Poblenou, en que el porter ha estat el millor jugador visitant.

Al arribar al minut 16 els visitants ja havien donat la volta al marcador i dominaven per 8 a 10, principalment per les errades de llançament i les pèrdues de pilota en atac, lo que ha permès als visitants baixar ràpids conta atacs i poder “afusellar” al Guillem a la porteria i quan no era així era a “contra gol”, realment el Poblenou es un equip amb un  joc de balanç ofensiu molt ràpid, s’ arriba a la mitja part amb un 13 a 18.

L’Oscar en el vestidor fa repàs dels errors comesos, (10 pèrdues de pilota + 15 llançaments errats o parats per el porter visitant), de sortida els locals has desaprofitat varies ocasions de marcar, lo que els visitants han augmentat la diferencia al marcador, al minut set de la segona part 14 a 22.

Aquí hi ha hagut un canvi de xip, s’ha millorat la defensa i el Roger ha fet una segona part excel·lent, (quasi tota la segona part ha estat amb un 50% de aturades), en atac el Rudy ha tret “petroli” en les accions individuals, en definitiva s’arriba al minut 21 amb 26 a 24 per els visitants, en aquest moments es quan el porter visitant ha fet les millores aturades aconseguint aturar la remuntada del Sabadell Handbol, al final es visitants han tingut una exclusió al minut 59, en que els arlequinats s’han posat a un gol a falta de 25 segons i un home més, l’Oscar prepara jugada de estratègia per forçar la precipitació dels barcelonins i s’aconsegueix, però la recuperació no arriba a bon port, acabant al final amb victòria visitant per 28 a 29.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria, com a jugadors de camp al recuperats al Eloi, i Cesc,  Rudy, Alejo, Jandro, Adrián, Cristian, Bernat, Bardón, Guille, Toha i Albert.

La setmana que be es de descans, el proper partit del Sabadell Handbol serà a domicili del Handbol Sant Miquel, equip bastant difícil a casa seva però no impossible, esperem veure al millor Sabadell.