diumenge, 14 de desembre del 2014

Handbol Sant Miquel 32 – Sabadell Handbol 27

Partit amb dos cares el que s’ha vist al pavelló de la Bordeta (Barcelona), de sortida els arlequinats han donat la sensació de poder-se emportar els dos punts a la “saca”, dons amb la bona actuació del Guillem a la porteria (50 % en la primera part) i la efectivitat del atac arlequinat que a partir del minut 12 els homes de l’Oscar s’han situat al davant del marcador amb avantatges de un i dos gols.

Al arribar al minut 25 els sabadellencs han tingut possibilitats de agafar una avantatge de tres o quatre gols per arribar al descans, però avui no tocava, a la final de la primera part s’han errat cinc llançaments clars de sis metres, cosa que ha permès al barcelonins tenir la possibilitat de entrar al partit a la mínima oportunitat que han tingut, en definitiva a la mitja part, el Sabadell Handbol guanyava de un gol al  Sant Miquel, 13 a 14.

Al començament de la segona part tot i les instruccions de l´Oscar el Sabadell ha tingut a la mà la opció de trencar el partit, però ha passat que em vist la pitjor versió el Sabadell Handbol.

De sortida amb una bona defensa, acompanyades de importants aturades del Roger els arlequinats han errat en 6 minuts sis llançaments de sis metres a més de perdre cinc pilotes de les maneres me absurdes que es poden imaginar, en definitiva que els homes del Sant Miquel a base de contra atacs (gracies al regals dels arlequinats), han aconseguit una avantatge de quatre gols, que han anat administrant això si, ajudats de les errades del conjunt arlequinat que ha donat ales a un equip que en la meva modesta opinió ha estat potser el més assequible de tots el que s’han jugat fins ara.

Així s’ha arribat a la fi del partit amb el resultat de 32 a 27 per els locals, sembla mentida com es pot fer dos parts tant diferents en un mateix partit, una primera part correcta exceptuant dels errors comesos al final, una segona part tant deplorable, pèrdues de pilota, errors de llançament, i passivitat en defensa, no semblava el mateix equip !.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i con a jugadors de camp Rudy, Cesc, Albert, Oriol, Alejo, Jandro, Cristian, Bardón, Bernat, Guille, Vallribera i  Eloi.

La setmana que be el Sabadell Handbol torna a jugar a fora, aquesta vegada visita al Handbol Sant Vicenç, equip que està fent un abona temporada i està a la zona tranquil·la de la classificació, esperem veure la millor versió del Sabadell.