diumenge, 25 de gener del 2015

Sabadell Handbol 24 – Handbol Banyoles 32




Primer partit del inici de la segona volta i primera derrota dels arlequinats al rebre al Handbol Banyoles, equip accessible per els homes de l’Oscar, però un partit es te que lluitar des de el primer fins l’últim minut i dissortadament no va ser així.

De sortida els arlequinats han estat correctes, bastant be en defensa, això ha permès fer algunes baixades de contra atacs, a més de poder aprofitar el joc interior (bon partit del Cesc).

D’aquesta manera els arlequinats han estat dintre del partit, això si el marcador sempre molt ajustat, al arribar a la mitja part empat a 18 gols i els visitants per protestar amb dos exclusions acumulades al inici de la segona part.

L´Oscar durant la mitja part dona les conseqüents instruccions per poder treure la màxima rendibilitat de la absència dels dos jugadors del equip contrari en la represa del partit, però no ha servit de res, en quatre atacs els arlequinats han perdut tres pilotes, donant tot el temps del mon al visitants per recuperar els jugador als dos minuts, resultat empat a 19, pobre bagatge. 

Als vuit minuts els visitants ja dominaven el marcador amb avantatge de tres gols, tot això gracies a  la passivitat de la defensa arlequinada que deixaven als gironins fer els llançaments exteriors amb molta comoditat i si no treballs molts simples de dos contra dos amb el pivot.

Tot acompanyat de un sèrie important de errors de llançament de sis metres, això lo únic que ha donat es tranquil·litat als jugadors del Banyoles, que han fet rotacions perquè jugues tothom sense tenir mai sensació de perill de perdre aquest partit. 

Complicada la situació del equip, que no creu en les seves possibilitats i que  tenint en compte la pobre actitud d’alguns jugadors dins de la pista, si no aconseguim creure’ns que això es cosa de tots i “que entre tots ho tenim que fer”, no anirem enlloc.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guillem i Roger a la porteria i con a jugadors de camp Cesc, Rudy, Alejo, Eloi, Cristian, Oriol, Bernat, Bardón, Albert, Guille i Adrián.

La setmana que ve toca visita a La Salle Bonanova, equip que es el líder del grup,  invicte i que a casa seva es un rival dificilíssim, a veure si podem veure al millor Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada