diumenge, 1 de febrer del 2015

Salle Bonanova 33 – Sabadell Handbol 19

Partit el jugat per els arlequinats el passat dissabte davant del líder invicte del grup, amb derrota, prevista sumant-li a més les baixes que presentaven els arlequinats, sols teníem tres jugadors de línia exterior, incloent el Rudy con a lateral, tot i així els arlequinats han donat la cara en la primera part.

De sortida el equip local  ha sortit amb una defensa molt pressionant (3-2-1) lo que ha dificultat la realització en atac del Sabadell, també es té que destacar la excel·lent actuació del porter Roger en la primera part que ha rondat el 50% de aturades (moltes de elles de sis metres), això no ha deixat que els de la Bonanova marxessin en el marcador, arribant-se a la mitja part amb el marcador de 13 a 8.

En la represa els arlequinats han aguantat poc, en defensa i els locals han replegat defensa i amb una certa duresa han aconseguit parar l’atac dels Sabadell, que pràcticament s’ha deixat anar, des de el minut 15 en que la diferencia al marcador era de 9 gols a favor dels locals, molts els gols aconseguits en contra atacs, també es te que dir que els tres jugadors que han jugat de exteriors estaven físicament molt cansats, lo que facilitaven les pèrdues de pilota, llançaments errats ets, en definitiva un partit més perdut resultat de 33 a 19, es te que comentar la lesió soferta per l’Albert Vallribera en la primera part a la mà en la caiguda d’un llançament de sis metres, des de aquí li desitgem una  ràpida recuperació.

Per el Sabadell Handbol han jugat Roger a la porteria i Rudy, Eloi, Bardón, Alejo, Carreras, Vallribera, Cristian, Alex, Eric, Guille i  Adrián.

La setmana que ve el Sabadell rep a les 20.30 al Sant Esteve de Palautordera, equip amb gent molt alta i un dels millors llançadors de la categoria, esperem veure a tot l’ equip per intentar aconseguir la  victòria.