dilluns, 27 d’abril del 2015

Handbol Vilamajor 38 - Sabadell Handbol 27

Últim partit de lliga i acomiadament de la Lliga Catalana per el equip sènior del Sabadell Handbol, categoria que si s’hagués disposat de tots els jugadors en tots els partits possiblement s’ hagués pogut mantenir, però les lesions i situacions personals de alguns jugadors no ha permès mantenir el bloc sencer.

Aquest dissabte els arlequinats tenien al davant al Handbol Vilamajor, equip que de moment està en les mateixes condicions que el Sabadell Handbol, si no hi ha cap canvi actualment ha baixat a 1ª Catalana.

Inici del partit, per cert amb considerables baixes de la línia exterior faltaven el Bernat, el Cesc i l’Eloi, com sol passar en les dificultats, els homes de l’ Oscar han donat la talla mantenint les diferencies al mínim, amb un i dos gols per sota del marcador, fins que d’arribat al minut 20 en que l’ Alejo un dels laterals arlequinats s’ ha produït una lesió al turmell esquerra, cosa que li ha impedit continuar jugant, el equip arlequinat es quedava sense un dels tres exteriors del que disposava, aquí es pot dir que el partit s’ ha acabat.

L’ Oscar ha tingut que canviar la disposició del equip, passant al Rudy com a exterior i així s’arriba a la mitja part amb el marcador del locals per 17 a 14.

Al inici de la segona part els arlequinats han tret “petroli” del treball que es podia anar fent amb l’equip improvisat, aguantant fins el minut 10, en que el cansament i la falta de recanvis ha donat la opció al locals en funció de ràpids conta atacs de trencar el partit, aconseguint amb 15 minuts una amplia avantatge en el marcador que acaba en el conegut 38 a 27.

Per el Sabadell Handbol han jugat el Guillem i Roger a la porteria i Rudy, Alejo, Oriol, Bardón, Adrián,  Guille, Cristian, Jandro, Albert i Eric.

Es te que destacar la actitud del Rudy, excel·lent jugador donant sempre la talla i la cara, més en partits com aquest en que tot son dificultats i moltes vegades, amb la excessiva permissivitat arbitral amb les actituds defensives extremadament dures.

Amb aquest partit s’ acaba la lliga, ara es temps de reflexió i valoracions per encarar la temporada que ve.