dilluns, 12 d’octubre del 2015

Sabadell Handbol 27 – Handbol Sant Boi 31Mal partit el jugat per els arlequinats en el seu debut aquesta temporada a Can Balsach, aquesta vegada davant del Handbol Sant Boi, equip rocós amb gent gran  que si tenien dos coses que han desequilibrat.

Un llançament exterior que acompanyat de les facilitats donades en defensa (qualsevol  llançador a 7 metres no es pot deixar que llenci amb tanta facilitat), i una molt bona finalització als dos extrems.

Resultant de això  els visitants quasi cada acció anaven marcant i els homes de l’ Isra els hi  costava  un munt fer gol, a part de les pèrdues de pilota, (6 a la primera part) i sis errors de llançament als sis metres.

Això ha permès als de Sant Boi anar ampliant la diferencia al marcador que en el minut 15 ja era de 4 a 10, amb aquesta dinàmica s’ ha arribat a la mitja part amb un decebedor 10 a 17.

A la represa la mateixa història fins que en el minut 16, els arlequinats han pujat una mica més la intensitat en defensa, han recuperant pilotes amb baixades ràpides de contra atac s’han situat a menys quatre (19 a 23), semblava que es podia donar la volta al partit, però ha estat una falsa alarma i amb dos accions els visitants han tornat ha deixar amb una còmoda avantatge de 6 gols, que els arlequinats ha pogut maquillar a les acaballes del partit acabant amb el conegut 27 a 31, a destacar la lesió soferta per el nostre jugador Eloi Vila, estem a la espera del proper dimarts (ressonància) per saber que es el que té al genoll.

En definitiva es te que anar treballant per conjuntar tota la gent i  per aconseguir un bloc sòlid en defensa i obtenir la fluïdesa en atac que ens doni la seguretat que aquest equip necessita.

Per el Sabadell Handbol han jugat Roger i Guillem a la porteria i Cesc, Isra, David, Carlos, Cristian, Xavi, Dorian, Albert, Eloi, Oriol, Alejo i  Marc.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita al Handbol Cornellà el dissabte a les 21:00 hores, equip que fins ara no a guanyat cap dels dos  partit,  iguals que els arlequinats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada