diumenge, 3 de novembre del 2013

Sabadell Handbol 22 – Handbol Sant Joan Despí 36

Nova derrota del Sabadell Handbol la sisena d’aquesta temporada, aquest cop davant del Handbol Sant Joan Despí, equip que d’entrada es un dels clars aspirant al ascens de categoria, amb una molt bona plantilla reforçada aquest any amb dos jugadors provinents del Handbol Montcada (1ª Nacional).

Els arlequinats amb les baixes del Cesc per lesió i del Garcho per temes laborals, han presentat un equip que ha omplert les baixes amb jugadors del tercera preferent, des de el inici el Sant Joan ha demostrat que anava per feina, pràcticament des de el minut dotze ja ha posat diferencies en el marcador basant-se en el ràpid contra atacs i la fluixa defensa dels arlequinats (molt tous en els contactes), que permetia als visitants jugar còmodament treballant amb els pivots o amb les penetracions dels extrems, pràcticament arribant-se a la mitja part amb el marcador de 11 a 19, a destacar que la majoria dels gols fets en aquesta primera part han estat des de sis metres.

A la represa els locals han intentat contrarestar els atacs visitants, pro no ha servit de res, en defensa els locals amb molts espais entre línies han propiciat els joc atacant, que en el cas del David Vilella ha jugat molt còmode, tant amb els llançaments con les assistències al pivot, l’únic que els arlequinats han fet es no perdre mai la actitud i lluitar fins al final del partit que ha finalitzat amb el resultat de 22 a 36.

Per el Sabadell Handbol han jugat a la porteria el Guti, Marc i con a jugadors de camp Eloi, Rudy, Alex, Bernat, Marc L, Juan, Dídac P, Dídac J, Albert M, Albert V, Pau, i Mañosa.

La setmana que be el Sabadell Handbol visita al Handbol La Garriga, equip que està a la zona baixa de la classificació, teòricament una ocasió per intentar sumar dos punt més, a pesar de que els Garriguencs pensen lo mateix, de totes maneres esperem que els arlequinats puguin anar amb el major numero de efectius per aconseguir ou, ànims i que la força ens acompanyi!