diumenge, 10 de novembre del 2013

Handbol La Garriga 32 – Sabadell Hanbdol 31

Nova derrota dels arlequinats, aquesta vegada davant del equip mes fluix de tots els que fins ara s’han enfrontat els homes de Oscar Ramírez, partit per oblidar, dons en la primera part els arlequinats han sortit sense intensitat, molt passius en defensa (pocs contactes), cosa que ha permès a un equip amb un molt baix potencial ofensiu, anar tota la primera part per davant del marcador i en atac els jugadors arlequinats durant la primera part han pogut comptar amb las accions individuals del Eloi, per mantenir la proximitat del marcador arribant-se a la mitja part amb el resultat de 15 a 13 per els locals.

A la segona part, desprès de les correccions fetes per l’Oscar els arlequinats han donat la volta al marcador, aconseguint avantatges de tres gols en el minut 18, tot això gracies a la defensa que ha començat a funcionar i a les aturades del Marc a la porteria.

Aquí ha estat la clau del partit dons els arlequinats han tingut varies opcions de augmentar las diferencies del marcador i  trencar definitivament el partit, pro no ha estat així, un munt de error en atac (quatre llançaments de sis metres), i varies pilotes perdudes o passes interceptats per els locals, els hi ha permès estar a menys dos o tres gols fins el minut 21, en que també per decisions arbitrals (jo crec que errònies) han exclòs al Albert Garcia dos vegades consecutives, deixant al equip arlequinat sense un dels millor defensors, l’equip local ha cregut amb les seves possibilitats i amb mes ganes que res mes ha aconseguit un parcial de 6 a 1 capgirant el marcador a falta de tres minuts i mig.

En aquest moments es quan el Sabadell Handbol te que jugar com un equip, i això es lo que no s’ha fet, el Sabadell ha basat tot en joc individual que permetia als de La Garriga anar fet faltes i frenant el joc dels arlequinats, arribant-se als finals aquells de pilota perduda en atac i baixada ràpida dels locals, gol local i èxtasis a la graderia local per guanyar un partit que no s’esperaven.

Resultat final del partit 32 a 31, per el Sabadell han jugat a l porteria Guti i Marc i com a jugadors de camp Eloi, Garcho, Cesc, Alex, Rudy, Marc L., Bernat, Juan, Monsalve, Albert M, Mañosa i Guille.

La setmana que be el Sabadell Handbol rep al  Bordils,  el dissabte a les 18.30, equip de la part alta de la classificació, esperem veure a un millor Sabadell, i poder lluitar per la victòria.