diumenge, 16 de març del 2014

Handbol Bordils 41 – Sabadell Handbol 24

Mal partit i mala imatge la donada per el equip arlequinat en el desplaçament a terres Gironines, de sortida els locals ha anat a resoldre el partit, amb una sòlida defensa, com sempre una mica mes dura del que cal, que ha marcat una distancia que podríem dir de “seguretat” de (+ dos) a (+ quatre gols), que els arlequinats han permès una excessiva feblesa defensiva i acompanyat dels errors de llançament des de sis i set metres, arribant-se al final de la primera part amb el resultat de 17 a 11.

A la segona part l’Oscar ha canviat la defensa de manera que s’aconseguís pressionar mes als locals i recuperar pilotes per intentar capgirar el resultat, però això no ha funcionat, pràcticament al minut quinze el partit ja estava trencat, i els locals sols especulaven amb les baixades de contra atac, a la recuperació de pilotes.

Res a dir sols que la falta de alguns elements per lesió / temes personals, deixa al moment aquest equip molt tocat, ara toca treballar be durant la setmana per preparar l’enfrontament davant del U. E. Sarrià, que es te que guanyar si es vol pensar en mantenir la categoria.

Per el Sabadell Handbol han jugat Guti a la porteria i Garcho, Juanan, Cesc, Alex, Bardón Rudy, Juan, Guille, Albert i Bernat.

Dissabte a les 17.45 partit contra el U. E. Sarrià, esperem veure el millor Sabadell Handbol.